Τι είναι η Νευροανάδραση

με απλά λόγια

Μία καινοτόμα και ελπιδοφόρα επιστημονική μέθοδος η οποία ανήκει στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα των Νευροεπιστημών και αντιμετωπίζει παθολογίες που σχετίζονται με δυσλειτουργίες του εγκεφάλου.

Περισσότερα

Πεδία Εφαρμογής

Άγχος, κατάθλιψη, ADHD, αυτισμός…

Τα Πεδία εφαρμογής της Νευροαναδρασης είναι απεριόριστα. Στα περισσότερα από αυτά η Νευροαναδραση δύναται να φτάσει και την πλήρη ίαση των συμπτωμάτων. Σε άλλα, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ενώ σε άλλα τη μείωση των δυσλειτουργιών.

Περισσότερα

Φαρμακολογία

Φαρμακευτική αγωγή και Νευροανάδραση

Με την Νευροανάδραση τα φάρμακα που έχουν στόχο τη λειτουργία του εγκεφάλου συνηθίζεται να χρειάζονται σε μικρότερες δόσεις ή σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι, πλέον, απαραίτητα.

Περισσότερα

Νευροανάδραση
Σκοπός είναι η αυτορρύθμιση του εγκεφάλου και η παγίωση αυτής της βέλτιστης λειτουργίας του. Ανατροφοδοτείστε τον.
Πεδία Εφαρμογής
Δεσμευτείτε με τη συχνότητα και τον αριθμό συνεδριών που χρειάζεστε και δείτε τα αποτελέσματα σε απεριόριστα πεδία εφαρμογής
Φαρμακολογία
Η Νευροανάδραση δε δρα ανασταλτικά στη φαρμακοθεραπείας σας. Αντιθέτως, την υποστηρίζει, συμπληρωματικά, για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα

Μπαίνοντας στον μοναδικό κόσμο του εγκεφάλου

Κύρια δραστηριότητα του Κέντρου μας είναι η Νευροανάδραση. Επιπλέον, παρέχονται και άλλες υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης το ίδιο σημαντικές για εμάς αλλά και για όσους συνεργάζονται μαζί μας, θεραπευτικά.

Ο  τρόπος που έχει δομηθεί το Κέντρο μας είναι με γνώμονα την ψυχική υγεία, στην πράξη. Οι σπουδές, οι συνεχείς μας εξειδικεύσεις και η πολυετή πείρα μας στα επιστημονικά πεδία της Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας και των Νευροεπιστημών μας έχουν κληροδοτήσει τη θέληση να έχουμε, συνεχώς, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέλημά μας είναι να υπάρχει ολική αντιμετώπιση, εξειδικευμένη στον καθένα σας. Ακόμη και όταν οι υπηρεσίες που  παρέχουμε θεωρούμε ότι δε σας ταιριάζουν, ή ότι χρειάζεστε συμπληρωματική συνεργασία και από άλλες ειδικότητες, σας παραπέμπουμε σε εξαιρετικούς συναδέλφους, για να επιτευχθεί η καλύτερη λύση για την ποιότητα της ζωής σας.

Ιδιοκτήτριες και Επιστημονικά Υπεύθυνες

ΚΕντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παίδων, Ενηλίκων – Νευροανάδραση

Ψυχολόγος

Ζερβάκη Ράνια

Ψυχολόγος
Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
MSc Developmental Neuropsychology
Essex University, England
MEd Σπουδές στην Εκπαίδευση
Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
EEG Certified
Eeg Institute, California USA
Κοινωνιολόγος

Ζερβακάκη Μαρία

Κοινωνιολόγος
Πανεπιστήμιο Κρήτης - Ρέθυμνο
MSc Cognitive Behavioral Psychotherapy
University of Derby, England
MSc Διοίκηση Μονάδων Υγείας
Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
EEG Certified
Eeg Institute, California USA
Θα χαρούμε να σας εκπαιδεύσουμε στην αυτορρύθμιση του εγκεφάλου σας.
Άρθρα - Έρευνα

Αρθρογραφία

Ενημερωθείτε για τη Νευροανάδραση και τις εφαρμογές της μέσα από την απλή αρθρογραφία που έχουμε ετοιμάσει για εσάς αλλά και από πιο εξειδικευμένες έρευνές μας.